Anonieme versie van laboresultaat, rapport naar helpdesk opsturen.

Anonieme versie van laboresultaat, rapport naar helpdesk opsturen.

Instructies;

1. Download het (laboresultaat of rapport) bestand uit Medispring, naar je pc, bv. op het bureaublad.

2. Open het bestand in Notepad/Kladblok via rechts-klik op het bestand en dan "Openen met" > "Kladblok".

3. Vervang de gegevens waardoor de patiënt geïdentificeerd kan worden door bv. xxx, erop lettende dat je geen andere gegevens, bv. > of , wist