Antivirus: Medispring toestaan

Medispring voert veel bewerkingen uit op uw computer, in vergelijking met meer traditionele applicaties. Dit gedrag kan door uw beveiligingssoftware als verdacht worden beschouwd. Het verdient daarom de voorkeur om de mappen die Medispring gebruikt uit te sluiten van uw antivirusprogramma.

Als je ziet (bijv. na een update van je antivirus of Medispring) dat je antivirus een potentieel gevaar aangeeft met 1 Medispring-bestand waarvan het pad is geïdentificeerd met de naam Medispring (bijv. C:\Medispring\resources\logs\... of C:\couchdb\CouchDB\...  of een ander), aarzel dan niet om het in een uitzondering te plaatsen of om het door je antivirus te laten accepteren als een gezond bestand.

De mappen die we u adviseren uit te sluiten zijn de volgende:

• C:\couchdb\CouchDB\
  • C:\Medispring\
  • C:\Program Files\MediSpring\

We raden u aan om de documentatie van uw antivirussoftware te raadplegen om deze mappen uit te sluiten, of om contact op te nemen met hun ondersteuningsdienst (elke software is anders en evolueert in de loop van de tijd).

Als u Avast of Norton 360 gebruikt, kunnen deze artikelen helpen: