Automatische opening ingave nomenclatuurcodes (eFact, eAttest) bij afsluiten contact

Automatische opening ingave nomenclatuurcodes (eFact, eAttest) bij afsluiten contact

Inleiding

Vanaf versie 3.1.3 is het mogelijk om de automatische opening van het scherm voor de ingave van de nomenclatuurcodes (voor eFact, eAttest, statistieken) te activeren wanneer een nieuw contact wordt gesloten. Tevens kan per type contact een standaard nomenclatuurcode wordt gedefinieerd.

Instructies

1. Configuratie: open uw "Gebruikersgegevens" door te klikken op de knop met uw initialen (in de groene navigatiebalk, linksonder). Selecteer vervolgens "Facturering" en het tabblad "Facturering bij afsluiten contact"). Vink de contacttypes aan waarvoor u het factureringsscherm wilt openen en geef de nomenclatuurcode op die standaard moet worden toegevoegd.

1. Gebruik: voor de geselecteerde contacttypes wordt het factureringsscherm geopend bij het "Afsluiten" van een nieuw contact.

Opmerking: Het scherm wordt niet geopend bij het "Regsitreren" van een bestaand contact wordt, of als er tijdens het contact al nomenclatuurcodes werden ingegeven.