Bestemmelingen in dubbel in eHealthbox

Wanneer

In de eHealthbox kunnen sommige bestemmelingen plus dubbel staan.

Instructies

1. Zoek de bestemmeling op bij de "Betrokkenen". Hij bestaat er wellicht dubbel: nl éénmaal als "gebruiker" (met hangslot in kolom verwijderen" en andermaal als betrokkene die geen gebruiker is (met knop "verwijderen")
  2. Open de betrokkene die geen gebruiker is (zonder hangslot)

3. Wijzig de naam of voornaam zodat hij kan worden onderscheiden van de gebruiker

4. Ga naar de eHealthbox, beeldt de berichten af van deze bestemmeling (die geen gebruiker is), en pas voor alle deze berichten de bestemmeling aan naar de juiste gebruiker

5. Wanneer er geen berichten meer zijn met als bestemmeling de betrokkene niet-gebruiker, zal deze dubbele bestemming ook uit de lijst verdwijnen:

6. Verwijder de dubbele betrokkene niet-gebruiker om in de toekomst toewijzing aan de verkeerde bestemmeling te vermijden.

Het is een gevraagde verbetering dat berichten enkel aan gebruikers kunnen worden toegewezen (en dus niet aan betrokkenen die geen gebruiker zijn).