Definieer en factureer codes buiten de RIZIV-nomenclatuurcodes

Definieer en factureer codes buiten de RIZIV-nomenclatuurcodes

Deze functie is niet beschikbaar voor gebruikers van medische instellingen met een vaste prijs.

Definieer codes buiten de RIZIV-nomenclatuur

1. Maak verbinding met een Gebruiker die als rol "Beheerder" heeft

2. Kies bij het inloggen onder 'Meer opties' het 'Type verbinding' 'Solo- of groepspraktijk' of 'Wachtpost'

3. Klik op de knop "Details van de gebruiker" (cirkel met uw initialen links onderaan) en selecteer links in de lijst "Facturatie". Op dit tabblad kan u rechts bovenaan op "gepersonaliseerde nomenclatuurcodes" klikken en vervolgens op "Toevoegen"

4. Voeg een omschrijving en een prijs toe en klik dan op "Opslaan"

Factureer codes buiten de RIZIV-nomenclatuurcodes

1. Kies bij het inloggen onder 'Meer opties' het 'Type verbinding' 'Solo- of groepspraktijk' of 'Wachtpost'

2. Bij het ingeven van een certificaat kan u de gepersonaliseerde nomenclatuurcodes zoeken via het veld "Zoek code buiten RIZIV" links onderaan