Dubbele medicaties

Inleiding

• Als gevolg van de migratie vanuit Pricare was één van de problemen medicaties/geneesmiddelen die dubbel verschenen bij de lopende behandelingen
  • Dit werd in versies 2.6.3 en 2.6.4 opgelost door een correctie bij het afbeelden van de medicatie, dus specifiek voor de ex-Pricare gebruikers en dus enkel bij aanmelding met "Forfaitaire praktijk" (deze correctie was anders problematisch voor niet ex-Pricare gebruikers)
  • Het kan echter nog gebeuren dat ex-Pricare gebruikers per ongeluk aanmelden als "solo of groepspraktjk" (default waarde), waardoor nog medicatie dubbel afgebeeld worden (en ook nog andere functionaliteiten niet correct werken voor WGCa gebruikers).
  • Het is dan belangrijk deze dubbele medicaties niet te verwijderen door ze te stoppen, maar wel eerst door opnieuw aan te melden als forfaitaire praktijk, cf. instructies hieronder
  • In versie 2.9 is een onderhoud voorzien om de correctie op de gegevens in de databank uit te voeren (en dus niet meer bij het afbeelden), o.a. om te vermijden dat gebruikers die bij het aanmelden het verkeerde type laten staan dan toch nog dubbels zien en deze proberen te stoppen.

Instructies

1. Meld af
  2. Bij het opnieuw aanmelden, klik op "Meer opties"  en controleer of het "Type verbinding" wel "Forfaitaire praktijk" is
  3. Controleer opnieuw of er nog dubbele medicaties zijn. Nu mogen dubbels indien nodig wel gestopt worden. Indien hierbij problemen zijn, zie deze faq