Een patiënt zoeken

Zoek patiënten bij voorkeur via het zoekveld in de rechterbovenhoek:

Je kan hier zoeken op:

• Naam
  • Voornaam
  • Geboortedatum in het formaat DD/MM/JJJJ (bv. 09/11/1962)
  • Rijksregisternummer, bv 66080813900

Binnenkort zal dit ook mogelijk worden op:

• Externe identificatie (=dossiernummer Pricare)
  • Telefoonnummer
  • Straatnaam (en stad ?)

TIP1: namen met spaties ?

• Zoek op de naam zonder spaties, bv. zoek op "dupont" ipv "du pont"

TIP2: heb je (te) veel patiënten met vergelijkbare (familie)naam ?

• Geef ten minste 3 onderscheidende karakters van de familienaam en dan ook 3 karakters van de voornaam, bv.

Opgepast !

• Via deze opzoeking vind je enkel actieve patiënten !

Inactieve patiënten kan je opzoeken via de "Patiënten lijst", maar momenteel enkel op naam en voornaam: