Een voorschrift, arbeidsongeschiktheidsattest, of document versturen via e-mail

Een voorschrift, arbeidsongeschiktheidsattest, of document versturen via e-mail

Deze functionaliteit is niet langer toegestaan om redenen die verband houden met de vertrouwelijkheid van medische gegevens. .
Patiënten moeten hun recepten volgen via Mijngezondheid portaal - https://www.mijngezondheid.belgie.be

Als u op de knop voor recepten klikt , wordt er een nieuw venster geopend en kunt u uw patiënt een e-mail sturen met instructies over hoe hij zijn voorschrift kan ophalen.

Let op
  1. Het onderwerp en de tekst kunnen in dit venster worden gewijzigd.
  2. Als het e-mailadres van de patiënt is ingevoerd in zijn administratiedossier, wordt dit automatisch ingesteld als het e-mailadres van de ontvanger.