Fusie van 2 patiëntendossiers

Instructies

Zorg dat het dossier van de betrokken patiënten niet meer open staat.

Ga de naar de lijst van patiënten, zoek de dubbele patiënt op naam, controleer of beide patiënten wel "Actief" zijn, en zo ja, klik op "Patiënten samenvoegen":

Bevestig dan het samenvoegen:

Als er administratieve gegevens van de patiënten verschillen, kan je kiezen welk gegeven behouden (dit kan hieronder enkel voor "Familienaam", maar de lijst kan veel langer zijn):

In principe kom je daarna terug op de lijst van patiënten, met nog slechts de gefusioneerde patiënt over:

Open het patiëntendossier (door op de desbetreffende lijn te klikken) om het resultaat van de fusie te controleren. (onderstaande problemen zijn nog in Medispring te verbeteren).

• Zorgelementen die bij beide patiënten aanwezig waren, kunnen na de fusie dubbel verschijnen.
    Na controle van de inhoud van deze zorgelementen, kan je er eentje "Verwijderen":

• Ook telecom gegevens verschijnen na de fusie dubbel; je kan de overtollige verwijderen door op het vuilbakje te klikken en dan "Wijzigingen opslaan":