Gebruik eHealthbox met certificaat op naam van het WGC

Wanneer je voor een gebruiker de eHealthsessie configureert met een eHealth certificaat op naam van het WGC, krijg je toegang tot de eHealthbox van het centrum, met volgende aandachtspunten

• Wanneer meerdere gebruikers het certificaat op naam van het WGC gebruiken, is sterk aanbevolen dat "Automatisch ophalen van ehealthbox berichten" slechts bij 1 van de gebruikers aangevinkt wordt (om conflicten te vermijden bij het binnenhalen van berichten).
    Gelieve dit bij alle betrokken gebruikers te controleren !

• De ontvangen berichten komen terecht bij een gebruiker bij wie het RIZIV Nr van het centrum is geconfigureerd.
    • Dit is niet noodzakelijk bij de "actieve" gebruiker via wie het bericht binnenkomt (zelfs indien dit de enige gebruiker met WGC-certificaat is bij wie "Automatisch ophalen van ehealthbox-berichten" aangevinkt is). Dit wordt nog verder verbeterd.

• Er zijn momenteel weinig instanties die hier berichten naar versturen