Labo aanvragen: link naar de website van een lab instellen

Belangrijk

Volgende labos kunnen nu worden ingesteld:

Als u met een ander lab werkt, kunt u uw verzoek naar support sturen met de url, parameters en login van een test account, zodat de verbinding tot stand kan worden gebracht.

Hoe stel je deze link in ?

Als u de website van een laboratorium gebruikt om labo analyses aan te vragen of om resultaten op te vragen, kunt u vanaf versie 2.8 rechtstreeks vanuit het dossier van een patiƫnt toegang krijgen door op het kleine pictogram te klikken

Om dit in te stellen moet je :

1. Naar "Instellingen" gaan, dan "Laboratoria", voor de gewenste labo's het sterretje aanvinken en dan op de sleutel klikken

2. Uw logingegevens voor het laboratorium in voeren en "Bewaren"