Medispring via "web app" (Chrome of Edge) gebruiken bij problemen of buiten de praktijk

Medispring via "web app" (Chrome of Edge) gebruiken bij problemen of buiten de praktijk

Wanneer

Volgende instructies kan je gebruiken wanneer:

• de Medispring applicatie die je gewoonlijk gebruikt niet meer werkt (bv. plots opnieuw moeten aanmelden en dit lukt niet meer)
  • je geen toegang hebt tot je gewoonlijke Medispring applicatie, bv buiten het WGC, de groepspraktijk.

Instructies

Tips - Wees voorbereid !