Patiënten met verminderde immuniteit activeren voor 3de prik "extra dosis"

Patiënten met verminderde immuniteit activeren voor 3de prik "extra dosis"

Inleiding

Instructies

1. Open het dossier en klik op "Vaccinatiestatus voor covid":

2. Klik op de + "Extra dosis voor immuno-gecompromiteerde patiënten"

3. Controleer de selectiecriteria en bevestig de activatie (of annuleer)

4. De nieuwe activatie verschijnt met een nieuwe code en met als campagne "Extra dosis":
    (dit zal overigens ook zo zijn voor patiënten geactiveerd door de mutualiteiten).
    De datum "geldig vanaf" verschijnt iets later, ze wordt immers berekend door de federale vaccinatiedatabank.