Problemen met aanvragen of verleningen Hoofdstuk IV (Bf)? Probeer via CIVARS !

Problemen met aanvragen of verleningen Hoofdstuk IV (Bf)? Probeer via CIVARS !

Problemen met aanvragen of verleningen Hoofdstuk IV ?

Er zijn soms nog problemen met Hoofdstuk IV aanvragen.

Ondertussen kan u deze aanvragen indienen via de online webtoepassing CIVARS (klik op deze link)

Naar CIVARS
Gebruikershandleiding van CIVARS  (CIN-NIC) - Download hier (power point)

Vergeet ook niet de faq gepubliceerd door Mycarenet te raadplegen !