Rapporten/verslagen, laboresultaten en andere documenten raadplegen op de hubs

Rapporten/verslagen, laboresultaten en andere documenten raadplegen op de hubs

Inleiding

Instructies

1. Zie Toegang tot hubs en Vitalink configureren

2. Selecteer een patiënt die aan volgende voorwaarden voldoet
      • INSZ nummer ingevuld
      • Heeft zijn geïnformeerde toestemming gegeven
      • U heeft er een therapeutische relatie mee
  3. Ga naar het tabblad Hub en selecteer hierin het tabblad "Laboresultaten"  of "Andere" voor de rapporten/verslagen en andere documenten:

4. Selecteer een document in de lijst en de details ervan worden onder de lijst weergegeven
      • dit kan ofwel een PDF zijn, die je dan apart moeten openen
      • ofwel kan de tekst rechtstreeks in Medispring worden afgebeeld
      • soms is het ook een link die bv. naar een server met medische beelden leidt
      • helemaal onderaan het je ook een knop waarmee je het document kan importeren in het dossier van de patiënt in Medispring