Release notes Medispring 3.1.8

Deze versie
  1. is nog niet beschikbaar
  2. en vereist geen serverupdate (client/server groepspraktijken), noch een update van Medispring desktop "electron".

Medisch dossier

Nieuw

1. Alle eForms zijn beschikbaar in Medispring (toename in aantal) en kunnen op naam worden gezocht:

2. Link naar website van labo  "CHR Haute Senne" toegevoegd, zie faq.
  3. PMF/SMF export van patiënten zonder compressie in een .zip bestand
    (alle of meerdere patiënten moeten hiervoor geselecteerd zijn)

Facturatie

Nieuw

1. Waarschuwing wanneer code 401450 "Advies en opvolging van een COVID-19-Long patiënt door een huisarts" meer dan 2x gefactureerd wordt in eenzelfde jaar
    (op basis van facturatie door de praktijk).

Correcties

1. Verbeterde bepaling van het juiste tarief voor raadplegingen in speciale gevallen (bijv. code 351035 voor een patiënt jonger dan 7 jaar).
  2. Consultcode 103692 (opstellen en opvolgen van "Advanced Care Planning") kan gecombineerd worden met een raadpleging of huisbezoek.
  3. Correctie van gevallen waarbij de eigen bijdrage niet € 0 was voor patiënten jonger dan 24 jaar met GMD.