Release notes versie 2.12.2

Inleiding

1. Deze versie is beschikbaar sinds 2 januari s'avonds.
  2. Er is geen update van de servers of Medispring desktop/electron vereist.
  3. Dit is een kleine update met enkele bugfixes en kleine verbeteringen.

Medisch dossier

Nieuw

1. Nieuw type contact "Videoconsult" + Wijziging van "Teleconsult" naar "Telefonisch consult" en "Raadgeving/Divers" naar "Raadgeving".
    (dit zal het RIZIV-rapport niet veranderen, de oude "Raadgevingen/diversen" zullen "Raadgevingen" zijn, "Teleconsulten" zullen "Telefonische consulten" zijn.)

Verbeteringen

1. Bij het opslaan van het "doseringsschema", wordt nu ook de geselecteerde "Terugbetalingsinstructie" bewaard.
  2. In de eHealthbox, zijn PMF-bestanden  met een verkeerde bestandsnaam nu wel zichtbaar en downloadbaar.
  3. Schrapping van het woord "undefined" in de toedieningsroute van sommige geneesmiddelen.
  4. Het ongeschiktheidsattest type "Teleconsult", herneemt nu correct het type ongeschiktheid geselecteerd door de arts (en niet altijd "ongeschikt om te werken").
  5. De gezondheidselementen toegevoegd via de "Hulp bij het creëren van zorgelementen", krijgen niet meer als nota "Covid generated".

Reporting

Verbeteringen

1. Mogelijkheid om patiënten te selecteren op basis van een afwezige medicatie/voorschrift (bijv. zoeken naar alle patiënten die tussen september en december geen voorschrift voor een griepvaccin hebben gehad)
  2. Opslaan van een zoekopdracht NA de uitvoering ervan.

Onderhoud

1. Nieuw onderhoud om eFact/prestaties, die in Medispring als "Te verbeteren" verschijnen, maar die toch betaald werden, naar "Behandeld" te verplaatsen.
  2. Gebruikers met enkel de rol "Beheerder", kunnen nu ook de lijst van adressen zien voor de facturatie van de Medispring licenties.