Release notes voor versie 3.0.2

Deze versie
  1. betreft enkel de praktijken die al naar v3 "kraken" (v3.0.1) zijn gemigreerd
  2. is een kleine update die voornamelijk bestaat uit correcties
  3. vereist GEEN update van Medispring desktop "electron" (en dus geen update van de server).

Medisch dossier

Correctie

1. De toegang tot de "terug naar werk" fiche (bij het toevoegen of bewerken van een van de betrokken gezondheidselement) vereist niet langer een aanmelding op Evidence Linker (omdat het automatisch aanmelden, via "SSO" onbetrouwbaar was). Let op: hierdoor telt het (rechtstreeks) raadplegen van de fiche niet meer mee als een raadpleging van Evidence Linker voor de premie van het RIZIV.

1. Als u toch wil dat het raadplegen meetelt, klik dan op de ICPC- of ICD-code en selecteer vervolgens de "Terug Naar Werk fiche : xxx" in de afdeling "FOD Volksgezondheid".

eHealthbox

Correcties

1. Bij het linken aan een patiënt, verschijnen inactieve patiënten weer in de lijst.
  2. De eerste berichten komen weer binnen kort na het verbinden met Medispring
    (in v3.0.1 moest u 1 uur wachten na het verbinden, n.a.v een verzoek van eHealth om het aantal oproepen naar de eHealthbox te verminderen).

GMD

Correctie

1. Meervoudige verschijning van patiënten in GMD-lijsten (bij gebruik van de optie "online afspraken maken" in de agenda).

Forfait facturatie

Correctie

1. Het verzenden naar VI 300 mislukt niet meer wanneer er patiënten een "telecom"-adres hebben waarvan het type niet is opgegeven.
    (Het type "Ander" wordt dan gebruikt, maar het is aan te raden om het juiste type te kiezen: mobiele telefoon, vaste lijn, e-mail, enz.)

Overige

1. Duidelijkere waarschuwing voordat Medispring overschakelt naar de "alleen-lezen" modus (60 dagen na het verlopen van de licentie).
  2. Bij migratie naar v3 "kraken", in het inlogscherm, als het indexeren nog niet voltooid is, duidelijkere melding en mogelijkheid om de planning aan te passen voor de voortzetting van het indexeren.