Release notes voor versie 3.0.4

Inleiding

Deze release
  1. is een kleine update die voornamelijk bestaat uit fixes
  2. vereist GEEN update van Medispring desktop "electron" (en dus GEEN update van uw server)
  3. is niet van toepassing voor de zeldzame gebruikers die nog niet in Medispring v3 "kraken" zijn

Medisch dossier

Nieuw

1. In de eHealthbox, bij het handmatig toewijzen aan een patiënt, is het mogelijk om patiënten te filteren op basis van hun actieve/inactieve status en de status wordt weergegeven.

2. Onderhoud om "voorschriften in behandeling" te verwijderen die al naar Recip-e zijn verzonden of zijn afgedrukt
    (1x uitvoeren om oude voorschriften die nog in behandeling zijn te verwijderen;
    dit gebeurt niet meer voor nieuwe voorschriften)

Correcties

1. Mult-eMediAtt: behoud van alle MSOAP-gegevens die in het contact zijn ingevoerd vóór de start van Mult-eMediAtt.

Integratie met Beoogo

Nieuw

1. De "forfait" status van patiënten wordt in het geheugen bewaard totdat Medispring opnieuw wordt opgestart.
    (om de Beoogo-servers minder te belasten)
    (als je een patiëntendossier opnieuw opent zonder Medispring te hebben herstart, klik dan op het Beoogo-pictogram om de status te verversen)