Specialiteit van een gebruiker kan niet aangepast worden

Er werd tot nu toe 1 geval gesignaleerd waarbij een arts zijn specialiteit niet kon aanpassen (naar algemene geneeskunde).

Dit probleem werd opgelost door aan die arts voorlopig de rollen "beheerder" (en ook gebruikersbeheerder, maar dit was wellicht niet nodig) te geven, af- en weer aan te melden, en dan kon de specialiteit wel gewijzigd worden, ook nog na wegnemen van de rollen "beheerder" (en gebruikersbeheerder).