Type-document exporteren naar een json bestand

WAARSCHUWING: in de electron versie van Medispring is er momenteel een bug, waardoor bij het opslaan van het .json bestand een bericht "een app zoeken in de Microsoft store verschijnt" en het bestand niet bewaard kan worden. Ondertussen moeten type documenten dus via de web app geĆ«xporteerd worden (https://app.medispring.be )

----------------

Je kan type documenten exporteren naar een .json bestand, bijvoorbeeld om het ter beschikking te stellen van collega's die ook Medispring gebruiken in een andere praktijk.

Ga naar Instellingen > Type documenten > Wijzigen voor het betrokken type document:

Klik dan op "Uitvoeren" en sla het document op de gewenste locatie op