Update naar electron 3.2.10 (Medispring v3.1) op de servers

Inleiding

Voor groepspraktijken en medische huizen in client/server-modus moet uiterlijk dinsdagavond 14 november versie 3.2.10 van Medispring desktop "electron" zijn geïnstalleerd op de servers. Dit ter voorbereiding op versie 3.1 van Medispring, die op woensdag 15 november vanaf 19.00 uur beschikbaar wordt gesteld aan de gebruikers.

Specifieke aandachtspunten voor deze versie;
  1. De servers MOETEN worden bijgewerkt VOORDAT versie 3.1 wordt uitgerold naar gebruikers.
  2. Servers kunnen vanaf nu worden bijgewerkt.
  3. Voor de wijkgezondheidscentra werd deze nieuwe versie 3.2.10 van Medispring desktop "electron" vrijgegeven op maandag 6 november rond 13.00 uur en de update wordt automatisch voorgesteld bij het opnieuw opstarten van Medispring op de server.
Zie de 3.1 Release notes voor de inhoud van deze update.

Voorbereiding

1. Vraag de gebruikers om op het einde van hun werkdag Medispring volledig af te sluiten.
  2. Check of de server al in Medispring v3 is
  3. Check of de internetverbinding werkt

Instructies voor het update van de server

Goed om weten

• De 2 soorten updates & hoe huidige versie controleren ?

• Wanneer je bij het starten van Medispring de melding "Failed to create proxy: listen EADDRINUSE: address already in use:::16044", krijgt, is de Medispring service nog actief. Voer stap 2 hierboven uit.

• Het is normaal 3 of 4 Medispring processen te hebben op de machine waarop Medispring draait , alsook op de server

• Het is ook normaal om een groot aantal couchjs.exe processen te hebben op de Medispring server: