Update naar nieuwste versie forceren

Wanneer ?

• Bepaalde functionaliteiten of verbeteringen niet in Medispring aanwezig, terwijl ze er bij collega's of volgens de "versie notities" wel zou moeten zijn
  • Geen uitnodiging om

Instructies

1. Cache leegmaken, zie aparte instructies
  2. Electron: Development > Toggle Developper Tools
    (webapp: Ctrl + Shift + i)

3. Ga in de "Developper Tools" die dan verschijnen naar het tabblad "Application"

4. Selecteer aan de linkerkant "Service Workers" en klik dan op "Update"

5. Probeer opnieuw of de verwachte verbeteringen nu wel aanwezig zijn.

6. Als het nog niet lukt probeer een manuele update van electron.
    De laatste versie kan je downloaden via
    https://github.com/medispring/medispring-desktop-releases/releases/latest