Voorschrift GDPR-conform elektronisch naar patiënt sturen

Instructies

1. Sluit het contact waarin het voorschrift werd aangemaakt af:

2. Klik op het voorschrift > Het elektronisch bewijs van voorschrift wordt geopend

3. Zoek op  "knip" binnen Windows en open het "Knipprogramma"

4.  Klik op "Nieuw"
  5. Terug in Medispring, Selecteer de barcode en code van het elektronisch bewijs van voorschrift

6. Terug in het Knipprogramma, klik op "Kopiëren"

7. Terug in Medispring, sluit het bewijs van voorschrift

8. Klik op het e-mail adres van de patiënt

9. Een nieuwe e-mail wordt in uw standaard mailprogramma geopend (dus buiten Medispring): geef onderwerp in en plak het "knipsel" van de barcode en code als afbeelding in het bericht en verstuur dit

10. De patiënt kan dit bericht tonen aan de apotheker om het voorschrift af te halen