Wachtwoord (en gebruikersnaam/login) wijzigen

Het is veiliger en gemakkelijker om het initieel ingestelde wachtwoord aan te passen naar een eigen wachtwoord.

Open je "profiel" via de ronde knop onderaan links in de groene navigatiebalk

Selecteer links "Gebruiker" en dan kan je het nieuwe wachtwoord instellen. Klik op Gebruiker wijzigen om te bewaren.

• Wees zeker van het getikte (nieuw) wachtwoord, let op voor "Caps Lock" (hoofdlettervergrendeling), het loginscherm van Medispring heeft (nog) geen "wachtwoord vergeten" functionaliteit !
  • Je kan hier ook eventueel je login aanpassen,
    • deze moet uniek zijn tov alle Medispring gebruikers, dus over alle centra heen (oa zodat het juiste centrum/de juiste database) geselecteerd wordt wanneer je aanmeldt via de cloud (bv. https://app.medispring.be)
      • ideaal hiervoor zijn e-mailadressen zoals bv @wgc-xyz.be maar dit kan afgekort worden naar een ander achtervoegsel per centrum, bv. @wgcxy
    • en het kan dan tot 24u duren alvorens je met een gewijzigde login kan aanmelden !
      Ondertussen kan je nog met de oude login aanmelden. Maar het veiligst is om dit op het einde van een werkdag te doen.
  • Je kan hier ook je e-mail aanpassen, dit moet uniek tov de andere gebruikers in de praktijk
  • Wanneer login of e-mail niet geldig zijn, blijft de knop Gebruiker wijzigen inactief en kan je niet bewaren.