eHealth certificaat herroepen

Indien u uw wachtwoord bent vergeten, uw sleutel niet meer geheim is of er een andere reden is om uw certificaat te verwijderen en een nieuwe aan te vragen kan u het digitaal formulier hieronder invullen en doorsturen naar ehealth-certificates@ehealth.fgov.be.

https://www.ehealth.fgov.be/file/view/25d5d22e45003b4589bce210596104ec?filename=form_revocatieaanvraag_v3_nl.pdf

Via deze link kan u het volledig handboek raadplegen:

https://www.ehealth.fgov.be/file/view/5776f4aee8d15d9a87ccbf102a9bbcd6

https://www.ehealth.fgov.be/nl/egezondheid/beroepsbeoefenaars-in-de-gezondheidszorg/beheer-van-de-ehealth-certificaten

Hieronder een aantal gelinkte artikels: “eHealth certificaat aanvragen” en/of “eHealth certificaat vernieuwen”