Het is niet mogelijk om een gebruiker te verwijderen omdat er contacten aan hem zijn toegewezen. Ze moeten gewoon gedesactiveerd worden.Om een gebruiker te desactiveren, moet u eerst beheerders- of gebruikersbeheerdersrechten hebben (zie “Gebruikersrechten”).
Hoe desactiveer ik een gebruiker?
In de groene Instellingen aan de linkerkant :
klik op (1)
klik dan op Gebruikers (2)
klik op de gebruiker die u wenst te desactiveren (3)
Vink ACTIEF (4) uit.
Klik op GEBRUIKER WIJZIGEN ( 5)
NB: deze knop is niet actief als het veld “e-mail” leeg is: voer een enkel teken in en de knop “gebruiker wijzigen” wordt actief.
NB: Als de knop GEBRUIKER WIJZIGEN niet geactiveerd is, is het essentieel dat de velden EMAIL en Facturatie ADRES ingevuld zijn. U kunt onjuiste gegevens invoeren om de knop te activeren.
Als u vervolgens in de lijst met gebruikers INACTIEVE TONEN aanvinken, wordt de gebruiker als gedesactiveerd weergegeven en kan deze geen verbinding meer maken met Medispring.