Hoe kan ik een Medispring-gebruiker deactiveren, verwijderen of opnieuw activeren?

Hoe kan ik een Medispring-gebruiker deactiveren, verwijderen of opnieuw activeren?

Het is niet mogelijk om een gebruiker te verwijderen omdat er contacten aan hem zijn toegewezen. Ze moeten gewoon gedesactiveerd worden.

Om een gebruiker te desactiveren, moet u eerst beheerders- of gebruikersbeheerdersrechten hebben (zie “Gebruikersrechten”).

Hoe desactiveer ik een gebruiker?

In de groene Instellingen aan de linkerkant :

1. klik op  (1)

2. klik dan op Gebruikers (2)

3. klik op de gebruiker die u wenst te desactiveren (3)

1. Vink ACTIEF (4) uit.

2. Klik op GEBRUIKER WIJZIGEN ( 5)
    NB: deze knop is niet actief als het veld “e-mail” leeg is: voer een enkel teken in en de knop “gebruiker wijzigen” wordt actief.

NB: Als de knop GEBRUIKER WIJZIGEN niet geactiveerd is, is het essentieel dat de velden EMAIL en Facturatie ADRES ingevuld zijn. U kunt onjuiste gegevens invoeren om de knop te activeren.

Als u vervolgens in de lijst met gebruikers INACTIEVE TONEN aanvinken, wordt de gebruiker als gedesactiveerd weergegeven en kan deze geen verbinding meer maken met Medispring.