Inschrijven op RSW (o.a. om medicatieschema's op te laden)

1. Inleiding

In afwachting dat alle diensten van Vitalink vanuit Medispring beschikbaar worden, kunnen Vlaamse artsen wel al medicatieschema's publiceren  door zich in te schrijven op het Waalse "Réseau Santé Wallon".

Instructies

Onderstaande instructies zijn voor het Waalse netwerk "RSW"
    Wellicht is het ook mogelijk via het Brussels Gezondheidsnetwerk, cf. https://brusselshealthnetwork.be/nl/zorgverstrekkers/ik-schrijf-me-in/hoe-schrijft-u-zich-in/
    Feedback hierover, specifieke instructies met schermafbeeldingen welkom !

1. Ga naar: https://www.reseausantewallon.be/FR/professionals/Pages/default.aspx

Let op! Het werkt niet op de NL pagina, best gewoon op de FR pagina doen.

2. Vul het toestemmingsformulier in. Als borg staande arts mag "Frédéric Dujardin" gekozen worden. Als EMD "Medispring" en als indeling "H1" (dit laatste heeft in feite - momenteel? - geen belang/impact) en klik op "Accepteren"

3. Je zou nu de medicatieschema's moeten kunnen bijwerken.