Instructies voor de centra die al met Medispring werken (na een migratie van type 1)

Instructies voor de centra die al met Medispring werken (na een migratie van type 1)

NIET DOEN (Artsen/Zorgverstrekkers)

• Medicatie aan gezondheidsprobleem linken. Er is momenteel een bug waardoor dan alle medicatie aan dit zorgelement wordt gelinkt!

NIET DOEN (IT-verantwoordelijken)

• De map c:\medispringmigration (op de machine waarop de 1ste migratie is gebeurd) opkuisen of hierin wijzigingen aanbrengen; deze map moet intact blijven tot na de 2de migratie

WEL CONTROLEREN

ANDERE TIPS

• Blijf prestaties (voor niet-artsen) voorlopig ingeven in Pricare, omdat:
    - de elektronische facturatie enkel mogelijk is voor de artsen (en vereist een eHealth sessie)
    - het afdrukken van attesten op kettingpapier, is niet mogelijk vanuit Medispring (enkel elektronische facturatie en een export naar Excel zijn voorzien)
    - jullie de statistieken voor 2020 zo volledig uit Pricare zullen kunnen halen

• Om de beperking te omzeilen dat Medispring laboresultaten en rapporten enkel ontvangt wanneer een arts aangemeld is (en dus niet voor afwezige artsen), kunnen jullie ervoor kiezen om tot aan de 2de migratie de automatische import in Pricare nog actief te laten en de resultaten en rapporten dan nog in Pricare te raadplegen (zoals de hubs en andere documenten).
    Let wel, na de 2de migratie zullen hierdoor veel laboresultaten en rapporten dubbel in Medispring zijn. U kan dit beperken door de frequentie van de import in Pricare op te voeren, best naar minder dan 15 min, cf. installatie handleiding Pricare agent, pagina 7