Instructies voorbereiding overstap

Onderstaande instructies zijn uit te voeren ofwel:

• onmiddellijk na de 1ste migratie, voor de centra die onmiddellijk in Medispring willen werken
  • tussen de 1ste en 2de migratie, voor de centra die nog zolang mogelijk met Pricare werken en eventueel enkel het elektronisch voorschrift in Medispring doen.

Per centrum

• Gebruikers overlopen, en rollen/toegangsrechten instellen
  • Type documenten instellen
  • Type afspraken instellen (indien jullie de agenda van Medispring zullen gebruiken)

• De beperkingen m.b.t. de migratie van de gegevens en de ontbrekende functionaliteiten en geplande verbeteringen overlopen en op basis hiervan interne afspraken maken m.b.t. hoe jullie met Medispring gaan werken.

• Voorzie, indien mogelijk, op de dag van de overstap de eerste consultaties wat later, en/of minder consultaties, zodat de gebruikers kunnen wennen aan het gebruik van Medispring. We zijn er ons van bewust dat dit met de epidemie heel moeilijk is, maar het blijft een goede investering voor een vlottere werking nadien.

Voor alle gebruikers

Voor alle artsen

• Geldigheid licentie controleren: in de groene navigatiebalk aan linkerzijde, mag er bij de knop met je initialen geen rode stip met een getal (aantal dagen dat de licentie nog geldig is) zijn. Wanneer dit wel het geval is: contacteer support@medispring.be

• eHealth certificaat instellen