Release notes Medispring 3.1.1

Deze versie
  1. Wordt op maandag 11 december uitgerold
  2. Vereist geen update van uw server (voor groepspraktijken in client/server), noch een update van Medispring desktop "electron".
  3. Is niet van toepassing voor de weinige gebruikers die nog niet zijn overgestapt op Medispring v3 "kraken".

Aanmelden

Nieuw

1. Mogelijkheid om het wachtwoord weer te geven: klik op het oogje rechts van het veld

Medisch dossier

Nieuw

1. Nieuw homologatiecriterium: geneesmiddelvoorschriften (niet afgeleverd) standaard zichtbaar voor voorschrijvers van buiten de praktijk.
    Zie onze nieuwe FAQ

2. Toevoeging van een link naar het formulier "Terug naar het werk" in het contextmenu van de betreffende gezondheidsitems

Correcties

1. Bij het openen van een patiëntendossier worden zowel de medische nota als de administratieve nota weergegeven wanneer beide zijn geselecteerd.
  2. Het pictogram voor een contact voor "Advies" is aangepast om het duidelijker te onderscheiden van contacten voor "Telefonisch consult".

1. Het bewijsschrift voor de patiënt (ter vervanging van het "attest verstrekte zorgen") bevat een volgnummer, waardoor - onder andere - Europese ambtenaren het kunnen gebruiken om vergoed te worden.
  2. In eForms worden familiale antecedenten niet langer opgenomen als actieve diagnose.
  3. Mult-eMediatt: nieuw adres voor Medex en HR Rail op papieren documenten.

eHealthbox

1. Betere afbeelding van geaccentueerde karakters in rapporten (oa afkomstig van ziekenhuizen).
  2. Correctie van een bug waardoor de inhoud van sommige rapporten (uitzonderlijk) niet werd afgebeeld na toewijzing aan een patiënt

Agenda

Correcties

1. De e-mails voor het bevestigen van een huisbezoek vermelden niet langer het exacte uur van de afspraak.
  2. Wanneer je voor de eerste keer verbinding maakt met Medispring vanuit een apparaat (bijv. een mobiel apparaat), wordt standaard jouw agenda geselecteerd.
  3. Dashboard: betere weergave van de "hele dag" afspraken.

Help

Nieuw

1. Toegang tot de "eHealth Status" pagina vanuit Medispring (via de ? in de linker navigatiebalk)
    Wanneer u problemen ondervindt met eHealth-diensten, bijv. bij het voorschrijven, hoofdstuk IV, eHealthbox, enz. kan u hier controleren of het niet te wijten is aan een probleem bij eHealth.
    OPGEPAST: deze pagina wordt niet altijd snel door eHealth bijgewerkt, het is dus mogelijk dat er problemen bij eHealth zijn die (nog) niet verschijnen.
    Maar als er problemen gemeld worden, weet u waarom die diensten in Medispring niet goed werken.