Release notes voor versie 3.0.5

Inleiding

Deze release
  1. is een kleine update met dringende verbeteringen
  2. vereist GEEN update van Medispring desktop "electron" (en dus GEEN update van uw server)
  3. is niet van toepassing voor de zeldzame gebruikers die nog in Medispring v2 zijn

RIZIV rapport

1. Nieuw tabblad "Rapportgeschiedenis"
    Als het aanmaken van een rapport is mislukt, is het mogelijk om het te "Hervatten" (zonder bij het begin te beginnen).
    Dit is vooral handig voor praktijken met zeer grote databases.
    + Vorige versies (incl. alle vorige pogingen) kunnen nu worden bekeken/hervat.

HERINNERING: zie https://support.medispring.be/portal/nl/kb/articles/riziv-statistieken voor gedetailleerde instructies, oa aanmelden aan met het "centrum account" dat door Medispring werd aangemaakt bij migratie/installatie, de login hiervan is riziv-nr-vh-centrum@medispring.be, bv. 84240072111@medispring.be

Status van covid-vaccinatie

1. De autoriteiten hebben besloten om de "covid vaccinatie" database offline te halen, dus
  2. De vaccinatiestatus voor covid wordt niet meer weergegeven in het patiƫntendossier

3. De "Covid Opvolging" is verwijderd

4. Het raadplegen (via "Hubs) en ingeven van de (covid)-vaccins in Vaccinet blijft mogelijk !