Technische vereisten Medispring

Het is van essentieel belang een vrij recente computer te hebben. Indien dit niet het geval is kan Medispring niet optimaal werken; uw computer zal trager zijn, het updaten en indexeren zal veel langer duren.

• Een minimale Core i5 10e generatie of of i7 processor
  • 8 GB vrij RAM-geheugen
  • interne SSD type harde schijf (geen externe harde schijf) met meer dan 256Gb VRIJ (min 512Gb)
Als Medispring op een server moet worden geïnstalleerd, de minimale specificaties waaraan moeten voldaan zijn hetzelfde maar het wordt sterk aangeraden om de vereisten van de server (aantal pc's, software die op de server moet worden geïnstalleerd, ....) te laten onderzoeken door uw IT-consultant.

Hoe dit controleren?

1. Open de taakbeheerder van uw computer (CTRL+Alt+Del)
  2. Klik op het tabblad “Prestaties”
  3. Controleer de processor, het geheugen en de schijf

Om u als erkende zorgverlener of erkende instelling te authenticeren en uw elektronische gezondheidsgegevens op een vereenvoudigde manier wil delen, heeft u het volgende nodig:

• Een eHealth-certificaat: eHealth certificaat aanvragen
  • Inschrijving bij een gezondheidsnetwerk : Vitalink, CoZo of VZN voor Vlaanderen - Abrumet voor Brussel