Verbinden met Medispring op een mobiel toestel/smartphone

Inleiding

1. Vanaf versie 3.1 is Medispring aangepast voor gebruik op apparaten met kleine schermen, bijvoorbeeld je smartphone.
  2. Niet alle functies zijn beschikbaar, maar je kunt bijvoorbeeld je volgende afspraken raadplegen, een patiëntendossier openen, een huisbezoek invoeren, inclusief het voorschrijven van een geneesmiddel.

Instructies

1. Download of print vanaf je gewone computer het blad met de QR-codes voor je privésleutel.

2. Het ziet er dan zo uit

3. Op uw mobiele apparaat opent u uw browser, navigeert u naar https://kraken.medispring.be en logt u in met uw gebruikelijke eHealth login, wachtwoord en eHealth wachtwoord.

4. Enkel wanneer u voor de eerste keer inlogt, wordt u gevraagd naar uw "ontbrekende privésleutel".
    De veiligste manier om dit te doen is via "Start scan".

5. Scan de 6 QR-codes op het blad: merk op dat de QR-codes die je al hebt gescand worden aangegeven met een groene achtergrond.

6. En dat is het, je zou verbonden moeten zijn.

7. Vergeet niet om de pagina met de QR codes te vernietigen of op een veilige plaats op te bergen!

Goed om te weten

1. Om de veiligheid van je gegevens te verhogen en gezien het verhoogde risico op diefstal of verlies van een mobiel apparaat, raden we NIET aan om een kopie van je privésleutel (xxxxxxx.key bestand) op je mobiele apparaat te zetten.
  2. Zorg er ook voor dat de toegang tot je apparaat goed is beveiligd (sterk wachtwoord, vingerafdruk, ...) en zich automatisch vergrendeld !