Hoe wijzig ik mijn gebruikersbestand (gegevens, login, wachtwoord, enz.)?

Hoe wijzig ik mijn gebruikersbestand (gegevens, login, wachtwoord, enz.)?

U kunt uw gebruikersgegevens op elk moment wijzigen.

kunt uw RIZIV-nummer, uw wachtwoord, uw login, uw facturatiegegevens, uw weergavevoorkeuren, enz. wijzigen.

Als u uw persoonlijke gegevens wenst te wijzigen of aanvullen, klikt u op het vakje met uw initialen links onderaan.

Betrokkene :

• In het tabblad “Algemene informatie”: vul zoveel mogelijk informatie in
    NB: informatie over wachtposten worden ingevuld door de Helpdesk

• In het tabblad “Adressen"

• Kies type = “werkplek”: een postcode voor de werkplek is essentieel om een Sumehr te kunnen versturen!
    In het veld “Omschrijving” kunt u informatie invoeren over het soort praktijk.

• Vul uw adres in

• Telecom toevoegen :

• kies bij “type” voor “mobiele telefoon” en voer uw nummer in
      NB: een telefoonnummer is essentieel voor het verzenden van Recip-e (elektronisch geneesmiddel)  (dit is de enige manier waarop de apotheker contact met u kan opnemen, aangezien uw gegevens niet op het bewijs van elektronisch voorschrift staan).

• Kies bij “type” voor “E-mail” en vul uw e-mailadres in
      NB: dit e-mailadres is essentieel om zelf e-mails te kunnen versturen vanuit Medispring.

• U kunt meedere adressen opgeven: privé werk, thuis, werk in een medisch centrum, etc.

Gebruiker :

U kunt uw login en wachtwoord wijzigen: zorg ervoor dat u altijd een uniek login-wachtwoord heeft voor alle Medispring-gebruikers omdat de gebruikersdatabase gemeenschappelijk is.
Bijvoorbeeld: Login: “secretaresse” en wachtwoord “test” zal problemen opleveren.
Kies bijvoorbeeld uw e-mailadres of Riziv-nummer als login.

Facturatie:

• Tabblad “Financiële gegevens

• noteer uw bedrijfsnaam, indien van toepassing

• voer uw KBO (bedrijfsnummer) in (dit nummer vindt u op uw attestenboekjes; vul geen BE in)

• kies uw betaalmethode

• vul uw IBAN in, de bic vult zichzelf in

• kies uw betaalmethode

• Klik dan op

• tabblad “eFact/eAttest voorkeuren

• Prijsmethoden

• Standaard factureringstype

• Voorkeurs betalingsmethode

• Met of zonder remgeld

• Zendingsnummer > klik op “raadplegen” om uw zendingsnummers te wijzigen als u een ander profiel heeft (bv. voor Wachtposten, of een ander Medisch centrum, enz.)

Privé sleutel :

U kunt uw privésleutels exporteren:

• eenvoudig downloaden om op een USB-sleutel te plaatsen

• afdrukken

• een QR-code afdrukken

Zie artikel: “ Hoe maak ik een back-up van mijn privésleutels? ”
Om uit te vinden wat een “decryptiesleutel” is, ga naar het artikel “Wat is een decryptiesleutel? ”

eDMG :

Om eDMG te gebruiken, moet u uw rekeningnummer doorgeven aan de verschillende ziekenfondsen en hun algemene voorwaarden aanvaarden: alle gegevens hierover vindt u in het artikel.

eFact :

U hoeft hier alleen de eFact verzendnummers in te voeren als u in meerdere centra werkt of als u een Wachtpost factureert.
Alle details vindt u in het artikel “ eFact-postnummers wijzigen ”.

Inloggen in eHealth :

Voer uw eHealth wachtwoord in en klik op
Wachtposten zullen het eHealth-certificaat van de wachtpost gebruiken.

Alle details vindt u in dit artikel “ Uw eHealth verbinding maken ”.

Afmelden :

Vanuit dit gebruikersbestand kunt u ook uitloggen en uw WebApp verbindingsgegevens verwijderen (bijv. u heeft ingelogd vanaf een pc in het hotel): zie dit artikel “ Mijn WebApp verbindingsgegevens verwijderen ”.