Sumehr importeren

Inleiding

• Een Sumehr importeren kan nuttig zijn voor nieuwe patiënten, oa. wanneer er geen PMF beschikbaar is of er problemen zijn met het importeren van de PMF.
  • Een Sumehr bevat minder informatie, bv. niet alle contacten, maar in principe wel belangrijke info zoals de zorgelementen, de actieve medicatie, allergieën, enz.
  • De kwaliteit van de beschikbare Sumehr is hierbij natuurlijk een groot aandachtspunt. Mogelijk loont het de moeite om aan de vorige huisarts te vragen eerst een bijgewerkte Sumehr op te laden.