Noodzakelijke voorwaarden voor het succesvolle verloop van uw Medispring installatie

Noodzakelijke voorwaarden voor het succesvolle verloop van uw Medispring installatie

Om Medispring MET uw patiëntendatabase op uw computer te kunnen installeren, zijn hier de installatievoorwaarden waaraan u moet voldoen.

Voor de installatie van Medispring moet u controleren of het eHealth-certificaat geldig is en of de registratie op het gezondheidsnetwerk in orde is.

1. De minimale configuratie van uw computer moet als volgt zijn:
  1. Processor Core i7 of gelijkwaardig (voor MAC : M1 of M2 processors zijn voldoende.)
  2. RAM-geheugen van minimaal 8Gb (16Gb wordt meest aangeraden)
  3. SSD harde schijf van minimaal 512Gb (1Tg zou ideaal zijn) toegewezen aan Medispring.

Let op: als een computer de minimale configuratie niet heeft, kan de installatie van Medispring vertragingen veroorzaken, afhankelijk van de grootte van de database. Zorg ervoor dat u voldoende vrije ruimte op uw schijf beschikbaar heeft.
2. Administrator rechten op elk computer of computers moet geïnstalleerd kunnen worden.
3. Verder moet u ervoor zorgen dat de updates handmatig op alle computers uitgevoerd zijn.
4. Download en installeer TeamViewer om installatie op afstand mogelijk door te voeren. Download TeamViewer

Voor meer informatie  :
Als het installatie op een laptop gebeurt, zorg ervoor dat u de computer tijdens de installatie op het stroomnet aansluit.
In het geval van een (tweedehandsinstallatie ) moet u tevens in het bezit zijn van de verschillende encryptiesleutels ( algemene databasesleutel en privésleutel).

Deze stappen zijn noodzakkelijk om de installatie goed te laten verlopen. Zou deze stappen niet voltooid zijn, kunnen wij niet verder met de installatie en zullen wij dan ook genoodzaakt deze uit te stellen.